چگالی و وزن کم ترمووود باعث محبوبیت آن شده است!

بهتر است بدانید یکی از مزیت ها و قابلیت های مهم چوب ترمووود چگالی و وزن کم آن است. با استفاده از این نوع چوب مقاوم و کاربردی در هر بخشی از ساختمان می توان بار مرده‌ وارده شده بر سازه را به طور قابل توجهی کاهش داد. چوب ترموود را به دلیل داشتن این قابلیت به راحتی می توان در دکوراسیون خارجی و داخلی، راه پله، نرده، کفپوش و … استفاده کرد. این محصول کاربردی با داشتن چگالی و وزن کم ترمووود از مقاومت بسیار بالایی برخوردار است. همچنین چوب های ترموود به دلیل وزن کم به راحتی قابل جا به جایی و حمل و نقل می باشند. در حالت کلی می توان گفت استفاده از این نوع چوب مزایای زیادی را به دنبال دارد. از جمله این مزیت ها می توان به عمر و دوام بالای آن اشاره کرد. همچنین این نوع چوب دارای ثبات ابعاد می باشد و از حداقل میزان جذب رطوبت برخوردار است. بهتر است بدانید استفاده از این نوع مصالح کاربردی در دکوراسیون داخلی و خارجی باعث کاهش آلودگی صوتی در فضای مورد نظر می شود. ضریب تاب خوردگی در این نوع چوب به طور قابل توجهی کاهش پیدا می کند. از دیگر مزیت های چوب های ترموود می توان به قابلیت بازیافت آن ها اشاره کرد. نصب این نوع چوب بسیار ساده و آسان است و هزینه نصب کمی دارد.

مقاومت بسیار بالای ترمووود با وزن کم و ضخامت استاندارد

بهتر است بدانید یکی از عمده ترین و رایج ترین کاربرد چوب ترموود استفاده از آن در نمای ساختمان است. این نوع چوب در مقایسه با دیگر انواع چوب ها از مقاومت بسیار بالایی برخوردار می باشد. در واقع چوب ترمودد به دلیل اعمال گرمای بالا در برابر عوامل محیطی مختلف مقاومت بسیار بالایی دارد. همچنین با استفاده از این نوع چوب می توان نمای ساختمان را به طور خیره کننده ای زیبا کرد. چوب ترمودد با وجود داشتن وزن کم ترمووود از مقاومت بالایی در برابر عوامل جوی برخوردار می باشد. نمای ترمووود بعد از گذشت سال ها دچار تغییر نمی شود، زیرا شکل، ابعاد و اندازه آن دچار تغییر نمی شود. نصب ساده و راحت نیز از دیگر مزیت های مهم این نوع چوب به شمار می آید. چوب ترموود بهترین گزینه انتخابی جهت استفاده در دکوراسیون داخلی و خارجی است، زیرا از وزن کم و ضخامت استانداردی برخوردار است. از جمله موارد استفاده این نوع چوب می توان به استفاده از آن به عنوان کفپوش فضای باز و داخلی، انواع دکوراسیون داخلی، نمای چوبی ساختمان، بام سبز یا روف گاردن، کف پله، سونا و استخر، درب و پنجره و زیر سقف، سایه بان و لوور، تابلو مغازه، گلدان (فلاور باکس)، نمای بیرونی ساختمان، آلاچیق و پرگولا، نرده و قرنیز اشاره کرد. وزن کم ترمووود و مزایای ذکر شده آن سبب شده تا این نوع چوب به یک مصالح کاربردی در ساختمان تبدیل شود.

بهترین گزینه جهت افزایش زیبایی نمای ساختمان ها و کنترل نور

بهتر است بدانید یکی از عمده ترین و رایج ترین کاربرد چوب ترموود استفاده از آن در نمای ساختمان است. این نوع چوب در مقایسه با دیگر انواع چوب ها از مقاومت بسیار بالایی برخوردار می باشد. در واقع چوب ترمودد به دلیل اعمال گرمای بالا در برابر عوامل محیطی مختلف مقاومت بسیار بالایی دارد. همچنین با استفاده از این نوع چوب می توان نمای ساختمان را به طور خیره کننده ای زیبا کرد. چوب ترمودد با وجود داشتن وزن بسیار کم از مقاومت بالایی در برابر عوامل جوی برخوردار است. نمای ترمووود بعد از گذشت سال ها دچار تغییر نمی شود، زیرا شکل، ابعاد و اندازه آن دچار تغییر نمی شود. در واقع چوب ترموود به دلیل زیبایی خاصی که دارد یکی از مصالح پرکاربرد جهت استفاده در نمای ساختمان به شمار می آید. همچنین چوب ترموود از مقاومت بسیار بالایی در برابر اشعه آفتاب برخوردار و قادر است نور را به خوبی کنترل کند.

افزایش دما باعث کاهش چگالی چوب می شود !

چوب ترموود نسبت به چوب عادی از چگالی کمتری برخوردار است. در واقع فرآیند ترمووود به نوعی باعث کاهش جرم این نوع چوب می شود. به هر اندازه که دمای چوب افزایش پیدا می کند به همان میزان نیز چگالی آن کم خواهد شد. لازم به ذکر است که چوب های ترموود طی یک پروسه ۹۶ ساعته و در دمای حرارتی بین ۱۸۰ تا ۲۳۰ درجه سانتی‌ گراد تولید می شوند. با حرارت دادن چوب از یک طرف تمام صمغ و رطوبت چوب از آن خارج می شود و از طرف دیگر قارچ‌ ها، جانوران میکروسکوپی و حشرات موجود در آن از بین می رود. این فرآیند به نوعی موجب تغییرات ساختاری و شیمیایی در چوب خواهد شد. بهتر است بدانید این تغییرات باعث بالا رفتن مقاومت چوب در مقابل حشرات موذی، انواع آب و هوا، گرما و سرما می شود. وزن کم ترمووود و مقاومت بالای آن از دیگر مزایای افزایش دمای چوب ترموود به شمار می آید.

فروش ترمووود با کیفیت و مرغوب توسط شرکت رهاوود انجام می پذیرد، جهت خرید می توانید با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.

سوالاتی که ممکن است در این زمینه داشته باشید:

لازم به ذکر است که چوب های ترموود طی یک پروسه ۹۶ ساعته و در دمای حرارتی بین ۱۸۰ تا ۲۳۰ درجه سانتی‌ گراد تولید می شوند.